Z BURAKIEM I ŚWIEŻĄ RUKOLĄ
- Śledzie po wolińsku
- Gotowany i obrany burak
- Ser typu feta /sałatkowy/ w kostkach w dowolnej zalewie
- Świeża rukola
PRZYGOTOWANIE:
Buraka pokrój na cienkie plastry. Na talerzu na jedną porcję dania ułóż cztery plastry buraka, tak aby na siebie nachodziły. Na buraka kładziemy dwa kawałki śledzia. Na rancie jednego ze śledzi połóż 1-2 kostki sera. Do dekoracji wykorzystaj pojedyncze listki rukoli.
Z BURAKIEM I ŚWIEŻĄ RUKOLĄ
- Śledzie po wolińsku
- Gotowany i obrany burak
- Ser typu feta /sałatkowy/ w kostkach w dowolnej zalewie
- Świeża rukola
PRZYGOTOWANIE:
Buraka pokrój na cienkie plastry. Na talerzu na jedną porcję dania ułóż cztery plastry buraka, tak aby na siebie nachodziły. Na buraka kładziemy dwa kawałki śledzia. Na rancie jednego ze śledzi połóż 1-2 kostki sera. Do dekoracji wykorzystaj pojedyncze listki rukoli.