ŚLEDŹ – KASZUBSKIE KĄSKI Z KOPYTKAMI ZIEMNIACZANYMI SKŁADNIKI:
- kaszubskie kąski – opakowanie 500 g
- kopytka ziemniaczane gotowe 1 opakowanie
- pietruszka nać krojona
PRZYGOTOWANIE:
1. Gotowe kopytka ziemniaczane zagotuj w wrzącej wodzie, odcedź i wyłóż na talerz.
2. Obok wyłóż kaszubskie kąski śledziowe a całość posyp krojoną natka pietruszki
Smacznego!
1. Gotowe kopytka ziemniaczane zagotuj w wrzącej wodzie, odcedź i wyłóż na talerz.
2. Obok wyłóż kaszubskie kąski śledziowe a całość posyp krojoną natka pietruszki
Smacznego!
ŚLEDŹ – KASZUBSKIE KĄSKI Z KOPYTKAMI ZIEMNIACZANYMISKŁADNIKI:
- kaszubskie kąski – opakowanie 500 g
- kopytka ziemniaczane gotowe 1 opakowanie
- pietruszka nać krojona
PRZYGOTOWANIE:
1. Gotowe kopytka ziemniaczane zagotuj w wrzącej wodzie, odcedź i wyłóż na talerz.
2. Obok wyłóż kaszubskie kąski śledziowe a całość posyp krojoną natka pietruszki
Smacznego!
1. Gotowe kopytka ziemniaczane zagotuj w wrzącej wodzie, odcedź i wyłóż na talerz.
2. Obok wyłóż kaszubskie kąski śledziowe a całość posyp krojoną natka pietruszki
Smacznego!