ŚLEDŹ – KASZUBSKIE KĄSKI Z KOPYTKAMI ZIEMNIACZANYMI

SKŁADNIKI:
  • kaszubskie kąski – opakowanie 500 g
  • kopytka ziemniaczane gotowe 1 opakowanie
  • pietruszka nać krojona
PRZYGOTOWANIE:

1. Gotowe kopytka ziemniaczane zagotuj w wrzącej wodzie, odcedź i wyłóż na talerz.
2. Obok wyłóż kaszubskie kąski śledziowe a całość posyp krojoną natka pietruszki

Smacznego!

ŚLEDŹ – KASZUBSKIE KĄSKI Z KOPYTKAMI ZIEMNIACZANYMI

SKŁADNIKI:
  • kaszubskie kąski – opakowanie 500 g
  • kopytka ziemniaczane gotowe 1 opakowanie
  • pietruszka nać krojona
PRZYGOTOWANIE:

1. Gotowe kopytka ziemniaczane zagotuj w wrzącej wodzie, odcedź i wyłóż na talerz.
2. Obok wyłóż kaszubskie kąski śledziowe a całość posyp krojoną natka pietruszki

Smacznego!