ŚLEDŹ W GRILLOWANYM ZIEMNIAKU
SKŁADNIKI:- Śledź po kołobrzesku - 3 kawałki
- Duży ziemniak do grillowania - 1 szt.
- Masło - 20 g
- Kwaśna śmietana - 50 g
- Cebulka dymka - 20 g
- Pieprz młotkowany czarny - do smaku
- Folia aluminiowa
			PRZYGOTOWANIE:
1. Ziemniaka zawiń w folię aluminiową i piecz na grillu przez około 45-60 minut.
2. Upieczonego ziemniaka rozkrój wzdłuż w połowie, tworząc kieszeń, do której dodaj kolejno: sól, masło, kwaśną śmietanę oraz kawałki śledzi po kołobrzesku.
3. Całość posyp krojoną cebulką dymką.
4. Tak przygotowanego ziemniaka połóż na grillu i zagrzej. Podawaj z grillowanymi warzywami.
Smacznego!
	1. Ziemniaka zawiń w folię aluminiową i piecz na grillu przez około 45-60 minut.
2. Upieczonego ziemniaka rozkrój wzdłuż w połowie, tworząc kieszeń, do której dodaj kolejno: sól, masło, kwaśną śmietanę oraz kawałki śledzi po kołobrzesku.
3. Całość posyp krojoną cebulką dymką.
4. Tak przygotowanego ziemniaka połóż na grillu i zagrzej. Podawaj z grillowanymi warzywami.
Smacznego!
ŚLEDŹ W GRILLOWANYM ZIEMNIAKU
SKŁADNIKI:- Śledź po kołobrzesku - 3 kawałki
- Duży ziemniak do grillowania - 1 szt.
- Masło - 20 g
- Kwaśna śmietana - 50 g
- Cebulka dymka - 20 g
- Pieprz młotkowany czarny - do smaku
- Folia aluminiowa
			PRZYGOTOWANIE:
1. Ziemniaka zawiń w folię aluminiową i piecz na grillu przez około 45-60 minut.
2. Upieczonego ziemniaka rozkrój wzdłuż w połowie, tworząc kieszeń, do której dodaj kolejno: sól, masło, kwaśną śmietanę oraz kawałki śledzi po kołobrzesku.
3. Całość posyp krojoną cebulką dymką.
4. Tak przygotowanego ziemniaka połóż na grillu i zagrzej. Podawaj z grillowanymi warzywami.
Smacznego!
	1. Ziemniaka zawiń w folię aluminiową i piecz na grillu przez około 45-60 minut.
2. Upieczonego ziemniaka rozkrój wzdłuż w połowie, tworząc kieszeń, do której dodaj kolejno: sól, masło, kwaśną śmietanę oraz kawałki śledzi po kołobrzesku.
3. Całość posyp krojoną cebulką dymką.
4. Tak przygotowanego ziemniaka połóż na grillu i zagrzej. Podawaj z grillowanymi warzywami.
Smacznego!





 
                




