Z CEBULKĄ
- Śledzie po kołobrzesku®
- Świeże figi
- Natka pietruszki
PRZYGOTOWANIE:
Wyjmij śledzie i cebulkę z opakowania. Na talerzu ułóż kilka porcji cebuli, do każdej dodaj dwa kawałki śledzia. Pokrój figę na 4 części – na ćwiartki. Do dekoracji każdej porcji dodaj ćwiartkę świeżej figi oraz natkę pietruszki i gotowe ☺
Z CEBULKĄ
- Śledzie po kołobrzesku®
- Świeże figi
- Natka pietruszki
PRZYGOTOWANIE:
Wyjmij śledzie i cebulkę z opakowania. Na talerzu ułóż kilka porcji cebuli, do każdej dodaj dwa kawałki śledzia. Pokrój figę na 4 części – na ćwiartki. Do dekoracji każdej porcji dodaj ćwiartkę świeżej figi oraz natkę pietruszki i gotowe ☺