ŚLEDZIE PO KOŁOBRZESKU®
Z CEBULKĄ

SKŁADNIKI:
  • Śledzie po kołobrzesku®
  • Świeże figi
  • Natka pietruszki

PRZYGOTOWANIE:

Wyjmij śledzie i cebulkę z opakowania. Na talerzu ułóż kilka porcji cebuli, do każdej dodaj dwa kawałki śledzia. Pokrój figę na 4 części – na ćwiartki. Do dekoracji każdej porcji dodaj ćwiartkę świeżej figi oraz natkę pietruszki i gotowe ☺

ŚLEDZIE PO KOŁOBRZESKU®
Z CEBULKĄ

SKŁADNIKI:
  • Śledzie po kołobrzesku®
  • Świeże figi
  • Natka pietruszki

PRZYGOTOWANIE:

Wyjmij śledzie i cebulkę z opakowania. Na talerzu ułóż kilka porcji cebuli, do każdej dodaj dwa kawałki śledzia. Pokrój figę na 4 części – na ćwiartki. Do dekoracji każdej porcji dodaj ćwiartkę świeżej figi oraz natkę pietruszki i gotowe ☺