NA KANAPCE Z AWOKADO
- Śledzie po kołobrzesku®
- Chleb razowy żytni /ze śliwką/
- Awokado
- Limetka
- Natka pietruszki
- Sól
PRZYGOTOWANIE:
Awokado rozgnieć widelcem. Dodaj sok z limetki i dopraw szczyptą soli. Kromkę chleba pokrój w trójkąty i nałóż przygotowaną pastę z awokado. Następnie połóż jeden kawałek śledzia prosto z opakowania na każdej kanapce. Danie udekoruj połówkami plasterków z limetki i listkami pietruszki. I gotowe ☺
NA KANAPCE Z AWOKADO
- Śledzie po kołobrzesku®
- Chleb razowy żytni /ze śliwką/
- Awokado
- Limetka
- Natka pietruszki
- Sól
PRZYGOTOWANIE:
Awokado rozgnieć widelcem. Dodaj sok z limetki i dopraw szczyptą soli. Kromkę chleba pokrój w trójkąty i nałóż przygotowaną pastę z awokado. Następnie połóż jeden kawałek śledzia prosto z opakowania na każdej kanapce. Danie udekoruj połówkami plasterków z limetki i listkami pietruszki. I gotowe ☺