ŚLEDZIE PO KOŁOBRZESKU®
NA KANAPCE Z AWOKADO

SKŁADNIKI:
  • Śledzie po kołobrzesku®
  • Chleb razowy żytni /ze śliwką/
  • Awokado
  • Limetka
  • Natka pietruszki
  • Sól

PRZYGOTOWANIE:

Awokado rozgnieć widelcem. Dodaj sok z limetki i dopraw szczyptą soli. Kromkę chleba pokrój w trójkąty i nałóż przygotowaną pastę z awokado. Następnie połóż jeden kawałek śledzia prosto z opakowania na każdej kanapce. Danie udekoruj połówkami plasterków z limetki i listkami pietruszki. I gotowe ☺

ŚLEDZIE PO KOŁOBRZESKU®
NA KANAPCE Z AWOKADO

SKŁADNIKI:
  • Śledzie po kołobrzesku®
  • Chleb razowy żytni /ze śliwką/
  • Awokado
  • Limetka
  • Natka pietruszki
  • Sól

PRZYGOTOWANIE:

Awokado rozgnieć widelcem. Dodaj sok z limetki i dopraw szczyptą soli. Kromkę chleba pokrój w trójkąty i nałóż przygotowaną pastę z awokado. Następnie połóż jeden kawałek śledzia prosto z opakowania na każdej kanapce. Danie udekoruj połówkami plasterków z limetki i listkami pietruszki. I gotowe ☺