![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/KN_A_LA_MATIAS_800g_WIZUALIZACJA_06_10_2020_01.png)
Filety śledziowe a`la matias 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, zalewa solankowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 800 g, 2,3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/05/KapitanNavi_śledzie_ala_matias_23kg.jpg)
Filety śledziowe à la matias 2,3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, zalewa solankowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 800 g, 2,3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_SLEDZIE_ALA_MATIAS_5kg.jpg)
Filety śledziowe à la matias 5 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, zalewa solankowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 800 g, 2,3 kg, 5 kg