![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/KN_BATYCKIE_KORECZKI_200_W-IZUALIZACJA_16_12_2020.jpg)
Koreczki śledziowe bałtyckie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/BAŁTYCKIE_250_WIZUALIZACJA_17_12_2020-scaled.jpg)
Koreczki śledziowe bałtyckie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/BATYCKIE_KORECZKI_250g_TACKA_WI-ZUALIZACJA_07_10_20205D-1.png)
Koreczki śledziowe bałtyckie 250 g tacka
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/GIZYCKIE_250G_KUCHARZ_WIZU-ALIZACJA_05_11_20205D.png)
Koreczki śledziowe giżyckie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/HELSKIE_KORECZKI_SLEDZIOWE_250G-_WIZUALIZACJA_04_11_20205D.png)
Koreczki śledziowe helskie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/KN_KAPITANSKIE_KORECZKI_200_-WIZUALIZACJA_16_12_2019.jpg)
Koreczki śledziowe kapitańskie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/KAPITANSKIE_250G_KUCHARZ_WIZ-UALIZACJA_03_11_20205D.png)
Koreczki śledziowe kapitańskie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200g, 250g, 250g – tacka
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KAPITA„SKIE_250_TACKA_WIZUALIZACJA_10_01_2022-1.jpg)
Koreczki śledziowe kapitańskie 250 g tacka
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_KADSZUBSKIE_KORECZKI_200_WIZUALIZACJA_15_06_2021_300-1.jpg)
Kaszubskie koreczki śledziowe 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/01/KN_GORALE_200G_WIZUALIZACJA_15_10_2020-3.jpg)
Koreczki śledziowe góralskie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_SLEDZIE_PO_GÓRALSKU_23kg.jpg)
Koreczki śledziowe góralskie 2,3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/01/z1.jpg)
Śledzie bosmańskie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/09/KN_NORWESKIE_TACKA_250_WIZUALIZACJA_11_09_2020.jpg)
Śledzie norweskie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_SLEDZIE_NORWESKIE_3kg_300dpi.png)
Śledzie norweskie 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/01/K§SKI_CHĚOPSKIE_500_WIZUALIZACJA_29_12_2020_300.png)
Kąski chłopskie 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, ogórek, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 950 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_SLEDZIE_PO_CHLOPSKU_3kg_300dpi.png)
Śledzie po chłopsku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, ogórek, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 950 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/03/gryfickutacka.jpg)
Śledzie po gryficku 250 g tacka
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/02/SLEDZIE_PO_GRYFICKU_300_820x541.jpg)
Śledzie po gryficku 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/PO_GRYFICKU_500_WIZUALIZACJA_2023-11-14_300.png)
Śledzie po gryficku 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_PO_GRYFICKU_800_WIZUALIZACJA_10_01_2022-1.jpg)
Śledzie po gryficku 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_SLEDZIE_PO_GRYFICKU_3kg_300dpi.png)
Śledzie po gryficku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/03/PO_KASZUBSKU_300_WIZUALIZACJA_2022-12-01.jpg)
Śledzie po kaszubsku 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/01/K§SKI_KASZUBSKIE_500_NOWE_FOTO_WIZUALIZACJA_29_12_2020_300.png)
Kąski kaszubskie 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_PO_KASZUBSKU_800_WIZUALIZACJA_13_08_2020_300-1.jpg)
Śledzie po kaszubsku 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_SLEDZIE_PO_KASZUBSKU_23kg.jpg)
Śledzie po kaszubsku 2,3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_SLEDZIE_PO_KASZUBSKU_3kg.jpg)
Śledzie po kaszubsku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/01/PO_KOĚOBRZESKU_250_WIZUALIZACJA_07_01_2021-scaled.jpg)
Śledzie po kołobrzesku 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_PO_KOLOBRZESKU_300_WIZUALIZACJA_2023-11-13_300.png)
Śledzie po kołobrzesku 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_PO_KOLOBRZESKU_800_WIZUALIZACJA_KUCHARZ_2023-11-13_300.png)
Śledzie po kołobrzesku 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_SLEDZIE_PO_KOLOBRZESKU_3kg_300dpi.png)
Śledzie po kołobrzesku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/12/PO_WOLINSKU_500_WIZUALIZACJA_16_12_2020-2-scaled.jpg)
Śledzie po wolińsku 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, sól wędzona
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_SLEDZIE_PO_WOLIŃSKU_3kg.jpg)
Śledzie po wolińsku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, sól wędzona
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/OMEGA_sledziez-beczki_800g_WIZKA.jpg)
O!MEGA Śledzie z beczki 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 800 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/03/KN_SLEDZIE_Z_BECZKI_500g_wizka_300dpi-scaled.jpg)
Śledzie z beczki 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_SLEDZIE_Z_BECZKI_800g_WIZUALIZACJA_10_01_2022-1-scaled.jpg)
Śledzie z beczki 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KapitanNavi_filety_sledziowe_marynowane_3kg_300dpi.png)
Śledzie marynowane 3kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/02/SLEDZIE_Z_SUSZONYMI_POMIDORAMI_300_820x541.jpg)
Śledzie z suszonymi pomidorami 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, suszone pomidory, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_SLEDZIE_Z_SUSZONYMI_POMIDORAMI_3kg.jpg)
Śledzie z suszonymi pomidorami 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, suszone pomidory, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/02/SLEDZIE_Z_ĹURAWIN§_300_820x541.jpg)
Śledzie z żurawiną 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, żurawina
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/KN_NAVIDELCU_200g_cebula-natka_WIZ_300dpi_BC.png)
NAVIdelcu z cebulką i natką pietruszki 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, natka pietruszki
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/KN_NAVIDELCU_200g_wedzona_z_sola_WIZ_300dpi_BC.png)
NAVIdelcu z solą wędzoną 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/KN_NAVIDELCU_200g_z_ogorkiem_i_papryka_WIZ_300dpi_BC.png)
NAVIdelcu z cebulką, ogórkiem i papryką 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, ogórek, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/KN_NAVIDELCU_200g_z_przyprawami_WIZ_300dpi_BC.png)
NAVIdelcu z przyprawami 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/KN_NAVIDELCU_200g_z_suszonymi_pomidorami_WIZ_300dpi_BC.png)
NAVIdelcu z suszonymi pomidorami 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, suszone pomidory
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/KN_NAVIDELCU_200g_z_zurawina_WIZ_300dpi_BC.png)
NAVIdelcu z żurawiną 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, żurawina
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/KN_NAVIDELCU_200g_ze_smazona_zebulka_WIZ_300dpi_BC.png)
NAVIdelcu ze smażoną cebulką 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g