![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/03/W_SOSIE_SMIETANOWYM_WIZUALIZACJA_27_01_2021_72.png)
Śledzie w sosie śmietanowym 280 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, ogórki, cebulka, jabłka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 160 g, 280 g, 350 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/02/W_SOSIE_SMIETANOWYM_Z_GRATISEM_350g_XXL_WIZUALIZACJA_300dpi_2022-12-02.png)
Śledzie w sosie śmietanowym 350 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, ogórki, cebulka, jabłka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 160 g, 280 g, 350 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_SLEDZIE_W_SOSIE_SMIETANOWYM_3kg_08kg_300dpi.png)
Śledzie w sosie śmietanowym 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, ogórki, cebulka, jabłka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 160 g, 280 g, 350 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/03/W_SOSIE_FRANCUSKIM_280_G_18_12_2020_72.jpg)
Śledzie w sosie francuskim 280 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, musztarda, cebulka, gorczyca
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g, 360 g, 2,2kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/09/KN_W_SOSIE_FRANCUSKIM_WIZUALIZACJA_360_KUCHARZ_20_07_2019_300.png)
Śledzie w sosie francuskim 360 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, musztarda, cebulka, gorczyca
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g, 360 g, 2,2kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_SLEDZIE_W_SOSIE_MUSZTARDOWYM_22_2kg.jpg)
Śledzie w sosie francuskim 2,2 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, musztarda, cebulka, gorczyca
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g, 360 g, 2,2kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2021/03/W_SOSIE_KOPERKOWYM_WIZUALIZACJA_21_08_2021_72.png)
Śledzie w sosie koperkowym 280 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, koper, cebulka, ogórki
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/02/W_SOSIE_SALSA_250_G_02_11_2021.png)
Śledzie w sosie salsa 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/09/KN_SALSA_WIZUALIZACJA_360_KUCHARZ_20_07_2019_300.png)
Śledzie w sosie salsa 360 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/02/KN_SALSA_WIZUALIZACJA_600_KUCHARZ_15_02_2022_02-scaled.jpg)
Śledzie w sosie salsa 600 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_SLEDZIE_W_SOSIE_SALSA_3kg_300dpi.png)
Śledzie w sosie salsa 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg