![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/MAKRELA_800g_WIZUALIZACJA_05_01_2022-scaled.jpg)
Makrela smażona 800 g
Podstawowe składniki: Filety z makreli smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 800 g
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_SLEDZIE_SMAZONE_500g_WIZUALIZACJA_05_01_2022.jpg)
Śledzie smażone 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/SLEDZIE_SMALONE_800g_WIZUALIZACJA_05_01_2022-scaled.jpg)
Śledzie smażone 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2023/11/KN_SMAZONE_3kg_300dpi.png)
Śledzie smażone 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_ŚMAŻONE_32kg.jpg)
Śledzie smażone 5 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_BISMARC_400g_WIZUALIZACJA_10_01_2022.jpg)
Płaty śledziowe marynowane 400 g
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/04/platy-sledziowe-800g_800px-1.jpg)
Płaty śledziowe marynowane 800 g
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/05/KapitanNavi_płaty_śledziowe_3kg.jpg)
Płaty śledziowe marynowane 3 kg
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/06/KN_PŁATY_ŚLEDZIOWE_4kg.jpg)
Płaty śledziowe marynowane 5 kg
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2022/01/KN_ROLMOPSY_400g_WIZUALIZACJA_10_01_2022.jpg)
Rolmopsy 400 g
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, ogórek, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 3 kg
![](https://kapitan-navi.pl/wp-content/uploads/2020/05/KapitanNavi_rolmopsy_3kg.jpg)
Rolmopsy 3 kg
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, ogórek, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g