
Makrela smażona 800 g
Podstawowe składniki: Filety z makreli smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 800 g

Śledzie smażone 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Śledzie smażone 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Śledzie smażone 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Śledzie smażone 5 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe smażone, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Płaty śledziowe marynowane 400 g
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Płaty śledziowe marynowane 800 g
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Płaty śledziowe marynowane 3 kg
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Płaty śledziowe marynowane 5 kg
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 800 g, 3 kg, 5 kg

Rolmopsy 400 g
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, ogórek, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g, 3 kg

Rolmopsy 3 kg
Podstawowe składniki: Płaty śledziowe marynowane, ogórek, cebulka, zalewa octowa
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 400 g