
Koreczki śledziowe bałtyckie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka

Koreczki śledziowe bałtyckie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka

Koreczki śledziowe bałtyckie 250 g tacka
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka

Koreczki śledziowe giżyckie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g

Koreczki śledziowe helskie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g

Koreczki śledziowe kapitańskie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka

Koreczki śledziowe kapitańskie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200g, 250g, 250g – tacka

Koreczki śledziowe kapitańskie 250 g tacka
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g, 250 g, 250 g – tacka

Kaszubskie koreczki śledziowe 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

Koreczki śledziowe góralskie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

Koreczki śledziowe góralskie 2,3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

Śledzie bosmańskie 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

Śledzie norweskie 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 3 kg

Śledzie norweskie 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 3 kg

Kąski chłopskie 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, ogórek, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 950 g, 3 kg

Śledzie po chłopsku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, ogórek, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 950 g, 3 kg

Śledzie po gryficku 250 g tacka
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po gryficku 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po gryficku 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po gryficku 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po gryficku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 500 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po kaszubsku 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg

Kąski kaszubskie 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg

Śledzie po kaszubsku 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg

Śledzie po kaszubsku 2,3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg

Śledzie po kaszubsku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 500 g, 800 g, 2,3 kg, 3 kg

Śledzie po kołobrzesku 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po kołobrzesku 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po kołobrzesku 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po kołobrzesku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 300 g, 800 g, 3 kg

Śledzie po wolińsku 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, sól wędzona
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 3 kg

Śledzie po wolińsku 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe solone, olej rzepakowy, sól wędzona
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 3 kg

O!MEGA Śledzie z beczki 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 800 g

Śledzie z beczki 500 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g

Śledzie z beczki 800 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 500 g, 800 g

Śledzie marynowane 3kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, zalewa octowa, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 3 kg

Śledzie z suszonymi pomidorami 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, suszone pomidory, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 3 kg

Śledzie z suszonymi pomidorami 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, suszone pomidory, przyprawy
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g, 3 kg

Śledzie z żurawiną 300 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, żurawina
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 300 g

NAVIdelcu z cebulką i natką pietruszki 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, natka pietruszki
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

NAVIdelcu z solą wędzoną 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

NAVIdelcu z cebulką, ogórkiem i papryką 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, ogórek, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

NAVIdelcu z przyprawami 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

NAVIdelcu z suszonymi pomidorami 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, suszone pomidory
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

NAVIdelcu z żurawiną 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka, żurawina
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g

NAVIdelcu ze smażoną cebulką 200 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, olej rzepakowy, cebulka smażona
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 200 g