Śledzie w sosie śmietanowym 280 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, ogórki, cebulka, jabłka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 160 g, 280 g, 350 g, 3 kg
Śledzie w sosie śmietanowym 350 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, ogórki, cebulka, jabłka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 160 g, 280 g, 350 g, 3 kg
Śledzie w sosie śmietanowym 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, ogórki, cebulka, jabłka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 160 g, 280 g, 350 g, 3 kg
Śledzie w sosie francuskim 280 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, musztarda, cebulka, gorczyca
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g, 360 g, 2,2kg
Śledzie w sosie francuskim 360 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, musztarda, cebulka, gorczyca
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g, 360 g, 2,2kg
Śledzie w sosie francuskim 2,2 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, musztarda, cebulka, gorczyca
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g, 360 g, 2,2kg
Śledzie w sosie koperkowym 280 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, śmietana, koper, cebulka, ogórki
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 280 g
Śledzie w sosie salsa 250 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg
Śledzie w sosie salsa 360 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg
Śledzie w sosie salsa 600 g
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg
Śledzie w sosie salsa 3 kg
Podstawowe składniki: Filety śledziowe marynowane, przecier z dyni, marchew, ananas, pędy bambusa, cebulka, papryka
Temperatura przechowywania: od +2° C do +7° C
Dostępne warianty: 250 g, 360 g, 600 g, 3 kg
W ZALEWIE OCTOWEJ
W OLEJU
W SOSACH
W SOLANCE